Preporučujemo: Umetnička radionica Ivil

0
6657

ivil

Za mnoge je nakit dekorativni ukras i neizostavni modni detalj, ali ima i onih koji ga smatraju umetničkim delom. Umetnička radionica Ivil, u potpunosti odgovara ovoj tvrdnji da je nakit zaista malo umetničko delo.

Imate dilemu šta pokloniti vama dragoj osobi? Želite da nekoga do koga vam je stalo obradujete lepim komadom nakita? Rešenje za vas je Umetnička radionica Ivil.

U ulici Lole Ribara 19, Ivil, za sve vas, već pet godina kreira unikatni nakit, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sve vaše zamisli u delo sporvode priznati majstori, juveliri koji poseduju bogato dvadesetpetogodišnje iskustvo u radu.

ivil5

Veliki izbor srebrnog nakita, kao i zlatnih burmi i vereničkog prstenja, dovoljan su razlog da posetite radionicu i uverite se zašto nakit koji je ovde izrađen, predstavlja pravo remek delo. Možete pronaći bogat asortiman ogrlica, prstenja, privezaka, minđuša od srebra, ručno rađenih po vašoj želji. Sve što zamislite, samo poručite i Ivil će to za vas napraviti, po najpristupačnijim cenama u gradu.

Pored prodaje, ovde možete izvršiti popravku svog nakita, srebrnog ili zlatnog, i na taj način mu vratiti stari sjaj.
Ono po čemu je Umetnička radionica Ivil prepoznatljiva u gradu je izrada privezaka sa imenima, naravno na način koji vi zamislite. Dovoljno je da ime koje želite da ugravirate napišete vašim rukopisom, i Ivil će ga potpuno identično preneti na privezak ili ga napraviti u tom obliku, sve to naravno ručnim radom.

ivil4

Dođite i uverite se zašto se nakit izrađen u ovoj radionici smatra umetničkim delom.
Umetnička radionica Ivil, otvorena je vas svakog radnog dana od 9 do 20 časova i subotom od 9 do 14 sati, a kontakt telefon je: 034/331-597.

Sve aktuelnosti vezane za Umetničku radionicu Ivil možete pratiti i putem zvanične fejsbuk stranice.

ivil2

ivil3

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime