Pregršt novih filmova i događaja u Sinepleksu

0
445

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza nalaze se četiri nova naslova, specijalna projekcija novog filma Borisa Malagurskog ,,Crna Gora – podeljena zemlja“, specijalna projekcija filma ,,Lihvar“,  kao i proslava rođendana Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa 22. maja.

,,Živ čovek“ – Beogradski roker i nekadašnji član kultnog benda ,,Sinovi” Igor Đelić-Đela (Nikola Đuričko), živi sa ženom Sunčicom (Nada Šargin), sa kojom ima dosta problema, ali i mnogo godina provedenih zajedno. U haosu svakodnevnice, usled jednog ženinog uznemirujućeg priznanja i novosti koje mu priređuje ćerka tinejdžerka, on shvata da želi da promeni svoj život. Odlučuje da počne sve ispočetka, a možda i pokuša da ispravi neke greške iz prošlosti. Međutim, nižu se nepredviđeni događaji koji ga odvode u drugom pravcu.

,,Lihvar“ – Mundir je zelenaš, bivši bokser koji se uvek drži svog kodeksa: niko mu nikada ne ostaje dužan i nikome nije dužan. Jedan dan u životu zelenaša u malom gradu u Srbiji kome se život okreće naglavačke zbog gluposti u trenutku kada je bio na korak do sna i jedna nesmotrenost ga dovodi u problem sa policijom i kriminalcima. Mundir uspeva da postigne skoro sve stvari koje je planirao toga dana, ali da li je možda nešto propustio? Da li je ostavio neki trag?

Specijalna prijekcija filma ,,Lihvar“ sa posetom dela glumačke ekipe, zakazana je za četvrtak, 20. maj od 19:30 časova u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Karte su u prodaji.

,,Miniri“ – Korejsko-američka porodica se seli na farmu u Arkanzasu u potrazi za sopstvenim američkim snom. Porodična kuća se potpuno menja dolaskom njihove lukave, neuredne, ali neverovatno ljubazne bake. Film je dobio nagradu Oskar za najbolju glumicu u sporednoj ulozi.

,,Kako biti dobra supruga“- Poleta i njen suprug duži niz godina vode školu za domaćinstvo. Njihova misija je da nauče tinejdžerke kako da postanu savršene domaćice u vreme kada se od žena očekivalo da budu podređene svojim muževima. Nakon iznenadne smrti supruga, Poleta otkriva da je škola pred bankrotom i da mora da preuzme svu odgovornost. Ali dok su u toku pripreme za TV emisiju o takmičenju u domaćinstvu, ona i njeni studenti počinju da preispituju svoja uverenja jer su protesti širom Francuske u maju 1968. transformisali društvo oko sebe.

Specijalna projekcija filma ,,Crna Gora – podeljena zemlja“ Borisa Malagurskog:

Novi dokumentarni film Borisa Malagurskog ,,Crna Gora – podeljena zemlja“ naći će se na repertoaru Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa, u nedelju 23. maja od 20 časova na specijalnoj projekciji nakon koje će se publici predstaviti autor filma i održati kratku debatu. Novi dokumentarni film Borisa Malagurskog predstavlja priču o podeljenoj zemlji na obalama Jadranskog mora, od herojske prošlosti do turbulentne sadašnjosti, u nadi da će doći do odgovora na pitanje ko profitira od podela u Crnoj Gori. Film uključuje poslednji intervju sa Mitropolitom Amfilohijem i eksluzivne intervjue sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem, akademikom Matijom Bećkovićem i mnogim drugima.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,,Crna Gora – podeljena zemlja“ u prodaji su na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa. Film će se nakon ove projekcije naći na redovnom repertoaru Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa.

Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop slavi rođendan 22. maja:

Cineplexx bioskopi slave rođendan 22. maja uz specijalnu cenu ulaznice od 200 dinara za sve projekcije.Karte su u prodaji.

Najraznovrsnija ponuda filmova očekuje vas u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Naučna fantastika, trileri, akcije i naravno animirane avanture sinhronizovane na srpski jezik za naše najmlađe posetioce.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa po ceni od 200 dinara.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime