Predstavljamo: Super kids klub

0
4575

Super kids klub 1

Važno obaveštenje za sve roditelje! Ukoliko ste zauzeti, nemate dovoljno vremena da se posvetite svojim mališanima, onda je Super kids klub pravo rešenje za vas i vaše najmlađe.

Super kids klub se bavi edukacijom dece uzrasta od 3 do 10 godina, nudi vam brojne sadržaje koji će vaše mališane podstaći da iskažu svoju kreativnost, da ih kroz igru i druženje animiraju i zainteresuju za pojedine oblasti.

Klub se nalazi u ulici 27. marta 4 (drugi sprat), i stoji vam na raspolaganju svakog radnog dana od 10 – 21h i subotom od 9 – 21h. Nedeljom takođe možete dovesti svoje najmlađe, ali pethodno morate da zakažete dan ranije. Brigu o vašim najmlađima vode mladi uspešni ljudi, koji poseduju višegodišnje iskustvo u radu sa decom.

Super kids klub 2

U ponudi se nalazi veliki broj radionica, a neke od najinteresantnijih i najpopularnijih su:
– Školica folklora i narodne tradicije – gde vaši mališani mogu da nauče narodne običaje, pesme i narodne igre koje su su primerene njihovom uzrastu;
– Školica glume – u kojoj se uče osnovne tehnike glume, kao i zanimljivi sadržaji vezani za pozorište i druge dramske aktivnosti;
– Kreativna radionica – podstiče kreativnost kod dece kroz razne aktivnosti, poput crtanja, vajanja, slikanja. Ova radionica je namenjena i starijoj deci do 14 godina;
– Englesko, nemačko i francusko zabavište – gde deca kroz igru i zabavu uče neki od jezika koji se nalaze u sklopu radionice. Zabavište je namenjeno deci uzrasta od 3 do 6 godina.

U sklopu Super kids kluba postoji i čuvaonica gde možete da ostavite svoje dete ako imate obaveze ili želite da malo vremena posvetite sebi. Ukoliko vaše dete boravi na čuvanju više sati, na raspolaganju su mu sve radionice koje se nalaze u ponudi. Pored čuvanja, možete svoje mališane dovesti i na igranje. Igraonica u sklopu kluba sadrži više od 70 kvadratnih metara namenjenih za igru.

Takođe u Super kids klubu možete organizovati i rođendanske proslave, koje obuhvataju bogat zabavno – edukativni program za slavljenika i njegove goste.
Specijalnja ponuda je i Veseli vikend koji se održava svake subote u periodu od 9 do 12h. On obuhvata veliki broj zanimljivih radionica za decu uzrasta od 3 do 7 godina.
Sve ostale informacije vezane za Super kids klub možete pronaći na sajtu www.superkidsklub.com ili na zvaničnoj fejsbuk stranici.

Super kids klub 3

Super kids klub 4

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime