“Pozorišni karneval” u nedelju u Knjaževsko srpskom teatru

0
55

Dečiji kulturno razvojni centar “Supermama” i “BardTeatar” najavljuju najnoviji pozorišni događaj u gradu Pozorišni karneval koji će se organizovati u Knjaževsko –srpskom teatru, 2. aprila sa početkom od 17 časova.

U pitanju su predstave Škole glume koju vodi glumac Nenad Vulević i koje će polaznici premijerno izvesti u nedelju u dva termina: prva grupa od 17, druga grupa od 19 časova na sceni prvog srpskog teatra.

Mladi glumci koji će se prvo predstaviti publici su Vera Trifunović, Viktorija Cvijić, Kosta Ćaldović, Maša Jovanović, Mitra Bošković, Sofija Busarac i Tara Petrović. Zatim na scenu stupaju Aleksa Jovanović, Dunja Petrović, Ilija Anastasijević, Lena Majstorović, Mila Milivojević i Minja Račić.

Malo više od pola godine grupe su radile na ovoj bajkovitoj predstavi sa svojim mentorom i učiteljem glume glumcem Nenadom Vulevićem uz veliku podršku Mihajla Miloševića i Veljka Trifunovića članova BardTeatra i jednih od prvih polaznika Škole glume u SuperMami.

Tekst za predstavu pisao je Nenad Vulević, koji potpisuje i režiju, scenografiju je radila Alina Linjkova, rekvizitu Alinja Linkova, Jovana Živanović i Nikolina Nikolić. Kostimi za ovu predstavu su iz fundusa BardTeatra. Za šminku je zadužena Mia Dimitrijević. Fotografiju je radio Nenad Borisavljević.

Ulaznice po ceni od 300 dinara možete rezervisati ostavljanjem poruke na broj telefona 065/3152938 i preuzeti iz neposredno pred početak predstave.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime