Potpisana povelja o saradnji JKP “Šumadija” i JKSP “Zvečan”

1
1050

Saradnja između JKP “Šumadija” iz Kragujevca i JKSP “Zvečan” danas je zvanično uspostavljena potpisivanjem Povelje o bratskoj i prijateljskoj saradnji.

U prisustvu gradonačelnika Kragujevca Nikole Dašića i direktora “Šumadija sajma” Aleksandra Lazovića u ime preduzeća povelju su potpisali Nenad Radovanović direktor JKSP „Zvečan“ i Marko Vujnović, direktor JKP “Šumadija”.

Kako je saopšteno iz kragujevačkog preduzeća, ideja za ovaka vid saradnje je nastala pre pola godine kada je u Kragujevcu održan Sajam komunalnih delatnosti „Komdel Expo”.

Povelja obavezuje ova dva preduzeća da će zajedničkim aktivnostima doprinositi negovanju i širenju prijateljstva, kao i da će kroz međusobne susrete raditi na stalnom unapređenju saradnje u komunalnoj delatnosti, čvrstom povezivanju i međusobnom pomaganju.

Po rečima direktora JKP “Šumadija” Marka Vujnovića, povelja će doprineti “podizanju kvaliteta pružanja komunalnih usluga našim sugrađanima, prenosu primera dobre prakse, transferu znanja i tehnologija i zajedničkom učešću i konkurisanju za određene projekte”.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime