Postavljena turistička mapa Spomen parka „Kragujevački oktobar“

1
2751

turistička mapaNa parkingu muzeja „21. oktobar“ danas je postavljena turistička mapa Spomen parka „Kragujevački oktobar“, čime je završena druga faza postavljanja turističke signalizacije.

Info tabla dimenzija 4 x 4 metara postavljena je na mestu stare mape Spomen parka. Na njoj su prikazani osnovni podaci o Spomen parku „Kragujevački oktobar“, karta kompleksa, kao i detaljne informacije o spomenicima i muzeju (pozicija, naziv, autor, godina izgradnje).

Projektom postavljanja turističke signalizacije na teritoriji grada Kragujevca realizovano je postavljanje ukupno pet ovakvih tabli – turističke karte grada i kompleksa “Milošev venac” na lokacijama: Dvomostovlje (ispred stare Upravne zgrade Zastave), u Ulici Kralja Petra I (u pešačkoj zoni, kod Zlatne ruže), u ulici Lole Ribara (na početku Pešačke zone, kod hotela Zelengora) i u Spomen parku “Kragujevački oktobar” (ispred Muzeja “21 oktobar”).

Investitor radova je Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ a izvođač radova je preduzeće „Signal“ iz Sombora.

foto: GTO, Emina Vidosavljević

1 KOMENTAR

  1. nadam se da ne pise na njemu BIG PARK kao na prethodnim tablama, ili ne daj boze BIG skolski cas. kad nam spikerka vodi turizam, sve je moguce…

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime