Postanite bolja verzija sebe uz NLP trening u Kragujevcu

0
1957

Coaching-Mentoring“Mi posedujemo sve resurse koji su nam potrebni da napravimo promenu” jedan je od principa NLP-a, a kako je fokus treninga na primeni NLP alata u postizanju ličnih i profesionalnih ciljeva, unapređenju komunikacije i procesima promene ponašanja, prijavite se za trening NLP Practitioner i postanite promena koju želite da vidite.

U februaru mesecu, po treći put u Kragujevcu organizuje se NLP Practitioner Trening. Trening se izvodi u organizaciji Balance Consulting u saradnji sa NLP Centrom iz Beograda. Prvi od ukupno sedam modula počinje 21. i 22. februara 2015. godine.

Trening „NLP Practitioner” je jedan od najznačajnijih koraka koje možete napraviti na putu ličnog razvoja zato što vam nudi mogućnost da, tokom 7 modula, integrišete najefikasnije NLP alate, kreirate lično iskustvo i da naučite kako da primenite NLP u različitim oblastima života.

Veštine i procesi koji se obrađuju na treningu mogu vam pomoći da prepoznate šta motiviše ljude oko vas i kako da na najbolji način prenesete poruku sagovorniku. Kako je prvenstveni cilj našeg treninga primena NLP alata u poslovnom okruženju, jedan od rezultata koje možete očekivati je i postizanje većeg stepena saglasnosti sa poslovnim partnerima, saradnicima i klijentima.

NLP Practitioner je trening za vas ukoliko ste menadžer, prodavac ili profesionalac koji želi da usavrši svoje komunikacione veštine; trener ili kouč koji želi da pronađe tehnike i strategije neophodne za ubrzano učenje i promenu neproduktivnog ponašanja u konstruktivno i produktivno ili osoba koja želi da bude uspešnija i permanentno poboljša profesionalnu efektivnost.

Program NLP Practitioner je akreditovan od strane priznatih međunarodnih institucija:

  • Međunarodna asocijacija NLP instituta (IN-NLP) iz Nemačke
  • Međunarodna NLP asocijacija (IA-NLP) iz Švajcarske

Sve informacije koje su vam potrebne vezano za trening NLP možete dobiti na sajtu NLP Centra www.nlpcentar.com, Balance Consulting www.balance.rs ili na e-mail marija@balance.rs, radmila@balance.rs odnosno pozivnom na 063 844 37 27 ili 060 344 37 27.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime