Porodični dan uz „Mašu i medveda“ i „Snežnu kraljicu“

0
699

Porodicni_dan copy

Porodični dan u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza zakazan je za nedelju, u periodu od 12 do 17 časova, kada sve posetioce očekuje bogat filmski program i pregršt dodatnih aktivnosti.

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane likovima aktuelnih animiranih avantura, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Pepin zabavnik“ ili „Mali Politikin zabavnik“.

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita „Snežna kraljica“ oduševiće mališane i ove zime! Nakon junačke pobede Sniježne kraljice i kralja, Gerda još uvek ne može da pronađe mir. Njen san je da pronađe roditelje i konačno okupi celu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima i oni će se na tom putu susresti sa novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt. Od tog trenutka ništa više neće ići prema planu…

Oni koji se odluče da pogledaju „Mašu i medveda“ uživaće u njihovim novim avanturama. Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta devojčica koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje. Njen dobri drug Medved, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka, ali ipak, njih dvoje, uz ostale životinje u šumi zabavljaju gledaoce, uče ih kako da budu kreativni, lojani I pre svega pravi prijatelji.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime