Porodični dan uz animirani film ,,Trolovi: svetska turneja” u CINEPLEXX-u

0
291

Nastavak avanture koja je pre četiri godine sve očarala konačno je stigao, a Cineplexx Kragujevac Plazami vas poziva na Porodični dan uz film “Trolovi: svetska turneja”, u nedelju 4. oktobra od 12 do 17 časova. Pokloni iznenađenja i mnogo zabave na kreativnim radionoicama očekuje vas u omiljenom bioskopu u gradu.

Fantastični animirani muzički hit iz 2016. godine, konačno je dobio svoj još bučniji nastavak. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koja žive u jednoj od šest različitih teritorija i posvećenih jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Ovako će početi mnogo veća i zabavnija trolovska pustolovina.

Najsrećnije mališane očekuje poklon knjiga iz edicije “U svetu mašte” izdavačke kuće “Evrobook”, dok će svi mališani pored super uspomena poneti sa sobom i magazin “Zeka”, “Bubamara” ili “Dečije novine junior”. Druženje nakon duže pauze upotpuniće animatori u periodu od 12 do 14 časova sa kojima će najmlađi otkriti čaroliju jednog drugačijeg sveta. Još mnogo iznenađenja inspirisanih filmom ,,Trolovi: svetska turneja” očekuje vas u omiljenom bioskopu, a da mame i tate ostanu budni, pobrinuće se Grand kafa koja će deliti uzorke mirisne i ukusne Grand Gold kafe.

Glasove šarenim junacima pozajmljuju Ana Štajdohar, Marko Mandić, Iva Stefanović, Branislav Platiša, Milan Živadinović Billy, Slobodan Stefanović, Đurđina Radić Djixx, Nikola Antonović Anton, Marko Marković, i Đorđe Grgurović Grzi.

Ulaznice za Porodični dan i film “Trolovi: Svetska turneja” su u prodaji na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime