“Porodični dan” u CINEPLEXX-u uz nove sinhronizovane avanture

0
229

“Neukrotivi Spirit” i “Zec Petar: Skok u avanturu” razveseliće sve mališane na “Porodičnom danu” u nedelju 1. avgusta od 12 do 17 časova u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu.

Za najmlađe posetioce Cineplexx je pripremio poklon poster uz kupljenu ulaznicu. Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Epska avantura “Neukrotivi Spirit” je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada i koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom. Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala. U sihronizaciji ovog filma učestvovali su Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić i Dušica Novaković.

Zeca Petra svi dobro poznajemo, ali ne propušamo priliku da njegove nestašluke ispratimo na velikom platnu. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude. U sinhronizaciji su učestvovali Stefan Bundalo, Dejan Dedić, Tamara Aleksić, Teodora Ristovski, Aleksandar Radojičić, Milica Janketić i Iva Stefanović.

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime