Popusti za posetioce renoviranog Nike Shopa u Kragujevac Plazi

0
5072

nike baner popust novembar 2

Misija brenda Nike je promovisanje zdravih životnih navika i negovanje sportskog duha. U posebnom fokusu je briga o trkačima i trkačkoj zajednici, ali i entuzijastima koji se bave trčanjem i treningom.

Nike Shop u tržnom centru Kragujevac Plaza  je destinacija na kojoj možete pronaći opremu za trčanje i trening koja poseduje najsavremeniju tehnologiju i odvažan dizajn.

nike baner popust novembar 3

Asortiman prodavnice je dodatno prilagođen da odgovara potrebama sugrađana koji žele da se bave sportom, ili su već fizički aktivni. Nike je mislio i na najmlađe pa je u radnju ubačen dečiji program kako bi i mališani od malih nogu bili okrenuti kvalitetu i zdravim navikama.

Posebna poslastica za posetioce radnje je proširen Sportswear asortiman koji uključuje premium proizvode, kao što su SneakerBoots, specijalno dizajnirane da odolevaju i najsurovijim zimskim uslovima, Tech Fleece kao kombinacija odvažnog dizajna i superiorne tehnologije termalne izolacije, FlashPack namenjen trkačkim entuzijastima, koji im pomaže da odole hladnoći, ostanu suvi i budu vidljiviji u mraku zbog povećanja sopstvene bezbednosti, kao i sezonske must have artikle kao što su zimske jakne.

Nike će i ove jeseni obradovati svoje potrošaše, pa popust od 30% na sve artikle (osim na artikle koji su već na sniženju) očekuje sve posetioce radnje u Kragujevac Plazi, u periodu od petka 27. do nedelje 29. novembra i predstavlja dobru pripremu pred predstojeće zimske dane.

nike baner popust novembar 1

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime