Pol Voker sala u Cineplexx-u

0
2019

Pol_Voker copy

Ime najveće dvorane bioskopa „Cineplexx Kragujevac Plaza“ će u narednom periodu nositi naziv „Pol Voker sala“, u čast poginulom glumcu iz popularne franšize „Paklene ulice“. Premijera sedmog nastavka uspešnog serijala, zakazana za 1. april od 20 časova, održaće se ujedno u toj bioskopskoj dvorani, ispred koje će posetioci imati priliku i da se fotografišu sa stendijem Pola Vokera u ljudskoj veličini.

Američka franšiza, koja uključuje niz akcionih filmova sa fokusom na uličnim trkama, u svom najnovijem delu akcenat stavlja na najbitniju stvar u životu – porodicu. Saobraćajna nesreća u kojoj je nastradao Pol Voker, koji tumači lik Brajana O’Konera od prvog nastavka, svakako je obeležila poslednji deo „Paklenih ulica“. Snimanje je završeno uz pomoć njegove braće Kejleba i Kodija, kojima je ekipa filma izrazila veliku zahvalnost: „Nastavili smo snimanje i ovom prilikom želimo da zahvalimo Kejlebu i Kodiju na pruženoj pomoći i podršci, koji su vrlo brzo postali deo porodice „Paklenih ulica“, toliko da se u nekim trenucima činilo kao da je Pol i dalje sa nama.“ U zvaničnom saopštenju je i dodato da je većina akcionih scena za „Paklene ulice 7“ sa nastradalim glumcem već snimljena i da predstavljaju jedan od najboljih radova u njegovoj karijeri.

Nastavljajući globalne podvige u ovoj nezaustavljivoj franšizi zasnovanoj na brzini, Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson predvode povratničku ekipu glumaca u „Paklenim ulicama 7“. Džejms Van režira ovo poglavlje izuzetno uspešnog serijala koje će vratiti omiljene nam glumce: Mišel Rodrigez, Džordanu Bruster, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa“ Bridžisa, Elsu Pataki i Lukasa Bleka. Njima će se pridružiti i internacionalne akcione zvezde koje uključuju: Džejsona Stetama, Džimana Hansua, Tonija Džaa, Rondu Rusi, Natali Emanuel i Kurta Rasela.

Film „Paklene ulice 7“ će se na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx naći od četvrtka, 2. aprila.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime