Pokret „Za naš grad” predstavio je delove programa

0
1459

Za nas grad
Pred prepunom salom Dečijeg pozorišta, Pokret „Za naš grad“, prof. dr Nebojša Zdravković, predstavio je delove programa svojim članovima i političkoj javnosti.

„Kragujevac, prvi grad Srbije, najbolji grad Srbije“, je nit i vizija koja spaja ljude okupljene u Pokretu, a to je pretočeno i u sam Program. Gosti skupa su bili istaknuti članovi glavnog odbora Socijalističke partije Srbije ,Slavica Đukić Dejanović i Žarko Obradović
April 2014. godine je bio trenutak kad su odbornici Pokreta u skupštini grada Kragujevca odlučili da formiranjem zasebne odborničke grupe pod imenom „Za naš grad – profesor dr Nebojša Zdravković“ sačuva autetičnost jedne političke ideje. Ideje da je svaki pojedinac ličnost sa vlastitom individualnošću karakternim osobonima i navikama, jer jednaki ljudi nisu isti.
Sloboda, ljudsko dostojanstvo, jednakost i različitost, pravda su osnovne vrednosti koje ističe i kojima se rukovodi Za naš grad, politiku koju sprovodi je razvojna i progresivna, a agresivnije podsticajne mere, podsticanje javno-privatnog partnerstva, izgradnja velikih otkupnih centara i hladnjača, iznalaženje mogućnosti za izgradnju i obezbeđivanje radnih prostora za umetnike i stvaraoce, povećanje zapošljivosti su samo deo mera za koje se zalaže i koje će sa svojim predstavnicima u Skupštini grada realizovati za dobrobit svih građana našeg grada.
Zamenik predsednika Žarko Obradović,izrazio je zadovoljstvo zbog saradnje socijalista,kako je rekao,“Pokretom uspešnih ljudi“,koje pre svega povezuje želja da od Kraguevca naprave bolji i lepše mesto za život“

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime