Pokret za naš grad i SPS potpisali Protokol o saradnji

14
3339

pokret za nas grad sps zdravkovic prokic

Predsednik Grupe građana Pokret za naš grad, prof. dr Nebojša Zdravković i predsednik Gradske organizacije Socijalističke partije Srbije u Kragujevcu, Zoran Prokić, potpisali su danas Protokol o saradnji ove dve političke opcije koje su deo gradske vlasti.

Ovaj Protokol, prema rečima Zdravkovića, predviđa da se ozvaniči dobra saradnja između ove dve partije, koja je postojala u ranijem periodu, a u narednom periodu trebalo bi da bude i produbljena.

– Protokol se tiče saradnje na nivou odborničkih grupa i realizacije strateških ciljeva za koje se zajednički zalažemo a to je konsolidacija gradskog budžeta, dolazak nekih novih investitora, stvari koje su bitne za građane. Pokret za naš grad već ima potpisan Protokol o saradnji sa Srpskom naprednom strankom koji predviđa slične stvari a potpisan je onog dana kada je formirana nova gradska vlast. Sada to isto činimo i sa SPS-om, jer imamo sličnu programsku platformu koja se tiče, pre svega, građana Kragujevca, jer mi smo jedna lokalna organizacija koja ovde sprovodi svoje ideje i ima svoju odborničku grupu – rekao Zdravković.

Predsednik Gradske organizacije SPS, Zoran Prokić, ponovio je da je Protokol strateški sporazum o saradnji odborničkih grupa, a pre svega u cilju napretka Kragujevca, građana i njihovih interesa.

– Mi smo na zadnjem kongresu SPS odlučili da, pošto postoji velika zainteresovanost raznih udruženja i pokreta, da sarađujemo sa svima kojima je Socijalistička partija Srbije, kao partija socijaldemokratske provinijencje bliska srcu i programski. Ovaj Protokol o saradnji znači samo napredak za građane Kragujevca – zaključio je Prokić.

14 KOMENTARI

  1. Šta ovaj dole levo izigrava? Mutav, nepismen itd… I još je bio zamenik gradonačelnika. E sugrađani, kome vi dozvoljavate da vas vodi…

  2. Dobra frizura Betuli, jos kad se stave jaja na kosu! Sta se dobije# jaja.a! Vidite kako ste pogodili. Naravno ne misle svi gradjani o njemu ovako. Sta? Opet nisam u pravu? Proverite!

  3. Samo napred, ne osvrćite se na zlobne komentare pristalica Stranke u osnivanju (nikako da se osnuje), bili ste dobri, lepi i pismeni dok ste bili sa njima a sada ste sve obrnuto zato što niste sa njima.

  4. Samo niko da postavi pitanje: Zasto sporazum nije potpisan u terminu i na mestu gde su mediji bili obavesteni da ce biti potpisan? Bilo malo bežanije iz Doma samoupravljaca …..

  5. Ovo je tek pocetak bezanije ovih nesrecnika iz SPS-a, neznaju sa kim su se u kolo uhvatili,nesposobni “predsednik”, veciti sekretar Klacar,Kominka pudla i ovo ZADRIGLI PROSVETAR, PRIBLIZIO VAM SE KRAJ!!!!!!!

  6. DANAS SU PRISTALICE SPS-A, NJIH OKO 100 BLOKIRALO PROSTORIJE SVOJE PARTIJE TRAZECI OD ZORANA PROKICA DA OBJASNI KAKO JE I ZASTO POTRISAO SRAMNU KOALICIJU SA BETULOM,OVO JE TEK POCETAK PREUZIMANJA PARTIJE POSTENIH SOCIJALISTA OD SLJAMA KOJI SEBE PREDSTAVLJAJU ZA RUKOVODSTVO

  7. Ovo je definitivno kraj ovoj podmukloj bandi i grupi nesposobnih ljudi iz Sps. Stize Cetko, pa ce biti prpa svima.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime