Poklanjamo 2×1 program insanity u trajanju od mesec dana

0
1941

insanity

Portal Ritam grada u saradnji sa trenerom Insanity-a Đorđem Kostićem nagrađuje čitaoce 2×1 program insanity u trajanju od mesec dana.
Sve što je potrebno je da Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) pošaljete na mejl nagrade@ritamgrada.rs U naslovu obavezno napišite „Insanity“. Mejlovi koji ne sadrže naslov neće biti pregledani.

Šta je zapravo insanity?

Insanity je program čije samo ime govori o kakvoj se fizičkoj aktivnosti radi. Njegov tvorac, Shaun T. kaže da kad ga je napisao, znao je da će kroz 60 dana davati „ludačke“ rezultate, ali nije bio siguran da li postoji iko dovoljno lud i hrabar da ga proba. Ispostavilo se da ih je zapravo mnogo. Insanity je program koji se sastoji iz intervalnih treninga koji traju 45-60 minuta i baziran je na vežbama maksimalnog intenziteta, koje kako ime kaže, izluđuju, ali u pozitivnom smislu, budući da uključuju više grupa mišića istovremeno.

Gde, kad, ko?

Treninzi se održavaju u teretani „Park“ (Bazenska bb, 34 000 Kragujevac, zatvoren bazen) utorkom u 22h, sredom u 22:15h, četvrtkom u 22h, subotom u 20h i nedeljiom u 19:30h. Cena na mesečnom nivou za pet treninga nedlejno je 1.400 rsd. Svi zaineteresovani sugrađani koji zbog savremenog načina života nemaju puno vremena da vežbaju, a žele da postignu pozitivne promenu u svom fizičkom izgledu, T25 trening koji vodi diplomirani profesor sporta i fizičkog vaspitanja je idelno rešenje.

Svi zainteresovani mogu se informisati putem elektroneske pošte na e-mail adresu dj.kostic7@gmail.com, putem stranice na Facebook-u Fitnes program Insanity – „Strong“, ili lično u teretani „Park“.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime