Poklanjamo 10 karata za svečanu projekciju filma „S/Kidanje“

1
1809

skidanjeU saradnji sa bioskopom „Cineplexx Kragujevac Plaza“ poklanjamo vam 5×2 ulaznice za večerašnju svečanu projekciju filma „S/Kidanje“, od 20.30 sati, kojoj će prisustvovaiti deo glumačke i produkcijske ekipe.

S/Kidanje je prvenac mladog reditelja Koste Đorđevića. Radnja filma prati troje mladih junaka različitog socijalnog statusa, opsednutih ljubavlju prema pogrešnoj osobi.

Tokom jednog dana i noći, nakon niza tragikomičnih, ponekad i apsurdnih situacija kroz koje prolaze, njihovi putevi se ukrštaju. U fanatičnoj potrazi za predmetom svoje opsesije, sve troje završavaju u sumnjivom noćnom klubu u poslednjem pokušaju da ostvare svoje snove. Skidanje je film o potrebi za ispunjenjem, bez obzira na posledice. Ovaj film je posvećen svim zaljubljenim osobama i svima koji su zbog toga neshvaćeni. ,,S/Kidanje” brani njihovo dostojanstvo. Do kraja. Uprkos svemu.

Uloge tumače Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Marko Janketić, Nebojša Glogovac, Boda Ninković, Nataša Janjić, Srđan Miletić, Rale Milenković, Nataša Marković.

Sve što je potrebno je da Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) pošaljete na mejl nagrade@ritamgrada.rs U naslovu obavezno napišite „Skidanje“. Mejlovi koji ne sadrže naslov neće biti pregledani.

Izvlačenje dobitnika je u 18 sati.

1 KOMENTAR

 1. Dobitnici karata su:
  Jelena Dimitrijevic
  Marko Milenkovic
  Aleksandra Stevanovic
  JelenaVukadinovic
  Vladan Danic

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime