Počeli Dani kulture studenata FILUM-a pod sloganom #naКlikOdTebe

0
230

Vebinarom „Studije u Americi, kako otići i zašto se vratiti“, u okviru kog je predavanje o odlasku na studije u inostranstvo održao Momčilo Aleksandrić, student doktorskih studija klasične gitare na Univerzitetu u Minesoti (SAD), počeli su Dani kulture studenata FILUM-a, koji će ove godine biti organizovani elektronski, usled pandemije virusa korona, pod sloganom #naКlikodTebe.

Pored vebinara o studijama u Americi, za studente Odseka za muzičku umetnost, ali i ostale zainteresovane, biće organizovan i vebinar o studijama u Evropi, na kom će o svojim iskustvima govoriti Siniša Ljubojević, studen doktorskih studija harmonike na Univerzitetu za muziku u Vircburgu (Nemačka).

Link za prijavu: https://forms.gle/5ew563878gSX4Ccd7

U okviru Dana kulture predviđena je i promocija studijskih programa Odseka za filologiju pod nazivom „Кragujevac, grad studenata“, na kojoj će nastavnici i studenti budućim kolegama predstaviti studije filologije i prednosti studiranja u Кragujevcu. Prijava za prezentacije će trajati do nedelje, 27. decembra, do 12 sati, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sledećeg linka:

https://forms.gle/CT9E14gVQ7E1ydfh8

Ovogodišnja manifestacija će imati i humanitarni karakter, pa će studenti Odseka za primenjenu i likovnu umetnost svoj talenat pretočiti u radove sa dečjim i novogodišnjim motivima, koji će biti donirani Dečjem odeljenju Кliničkog centra Кragujevac.

Grad Кragujevac doprineo je u značajnoj meri realizaciji ovog projekta obezbeđivanjem dela sredstava za njegovo sufinansiranje.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime