Plaćeno stručno usavršavanje iz oblasti marketinga – Nemačka, Hamburg

0
3523

Hamburg, NemackaUkoliko nešto dovoljno želiš, potrudićeš se da to i ostvariš!

Život i rad u internacionalnom okruženju su idealni za učenje i razvijanje novih veština, kao i proširivanje mreže kontakata. Imaš priliku da stičeš iskustvo u nekoj od internacionalnih kompanija i da učiš od najboljih, što će ti svakako biti važna referenca za dalji razvoj tvoje poslovne karijere.

Prihvati izazov, i zgrabi svoju priliku odmah!

Program Global Talent upravo pruža svim studentima završnih godina studija i postdiplomcima mogućnost za stručno usavršavanje u internacionalnom okruženju iz oblasti marketinga. Marketing praksama ćete steći praktično iskustvo iz ove oblasti, što će svakako biti nešto što će baš vas izdvojiti od ostalih.

Kompanija TÜV Rheinland koja se nalazi u Hamburgu ti nudi mogućnost da usavršiš već stečena znanja kao i da stekneš nova znanja i iskustva iz oblasti marketinga. Rad u ovoj kompaniji podrazumeva istraživanje tržišta, dokumentaciju i administraciju, komunikaciju sa kolegama iz kompanije kao i sa saradnicima same kompanije, pripremu prezentacija.

Da bi se prijavili za ovu praksu potrebno je da posedujete znanja iz oblasti marketinga, menadžmenta i administracije.

Trajaje prakse je 26-52 nedelje, a mesečna plata iznosi 830 $ i pokriva troškove osnovnih potreba.

Ukoliko volite marketing, imate iskustvo u oblasti komunikacija, dobro govorite Engleski jezik i spremni ste za avanturu u Nemačkoj, onda je ovo prava stvar za vas!

Sve informacije o ovoj kao i drugim praksama koje su u ponudi možete pronaći na http://aiesec.org.rs/global-talent/ ili se prijavite direktno na sledećem linku  i bićete kontaktirani u roku od 48h. Prijave su u toku!

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime