Plaćena studentska praksa u Rusiji

0
2753

russia-300x225Želite da radite u inostranstvu, mladi ste,  imate potrebna znanja i želite da usavršite svoja profesionalna znanja i veštine u inostranstvu?
Stručna praksa u Rusiji je odlična prilika za to.

Prakse u oblasti edukacije i predavanja nude profesionalno iskustvo studentima završnih godina i diplomcima. Ova praksa podrazumeva rad u Arboris club-u u Izhevsku,  u trajanju do 12 nedelja.

Student/praktikant imaće priliku da radi na novim metodama predavanja kao predavač na kursevima engleskog jezika, a to obuhvata predavanje deci i odraslima. Kroz predavanja treba da predstavi svoju kulturu, a praktikant će dobiti mogućnost da inicijative i nove strategije iz ove oblasti implementira kada se vrati u svoju zemlju. Tokom trajanja prakse imaće priliku da upozna duh i tradiciju Rusije i stekne profesionalno iskustvo u internacionalnom okruženju.

Radno vreme je od 14 do 19 časova, sa totalnim fondom od 30 radnih časova nedeljno, subota je radni dan.

Mesečna plata iznosi $588 i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popunis prijavu na ovom linku : PRIJAVA i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Odlično znanje Engleskog jezika
  • Posedovanje znanja :  Internet User Skills, PC User Skills, First Aid
  • Profesionalna znanja: Iskustvo u predavanju

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime