Plaćena praksa u sektoru marketinga u Kini

0
2511

kinaStudirate ili ste već završili studije? Da li ste spremni za nove izazove? Da li želite da nađete posao u svojoj struci što pre? Da li volite da putujete i upoznajete nove kulture? Ako vam je potvrdan odgovor na sva ova pitanja, onda je stručna praksa prava stvar za vas.

Studenti u Srbiji su uglavnom pesimistični u vezi svoje budućnosti. Zbog velike nezaposlenosti, teško je zamisliti da ćete sa završenim fakultetom naći posao u struci. Ali, to ipak nije tako nemoguće. Program Global Talent omogućava svim studentima završnih godina i postdiplomcima priliku za profesionalno iskustvo u oblasti marketinga. Marketing prakse vam nude profesionalno usavršavanje, ali i sticanje novih znanja iz oblasti marketing menadžmenta. Imaćete priliku da kroz rad u internacionalnom okruženju steknete nova znanja, veštine, upoznate ljude sličnih interesovanja, kao i da bolje upoznate njihovu kulturu.

OVAKVE PRILIKE SE NE PROPUŠTAJU. Praksa podrazumeva rad u Nigbo Weixiang Plastic Company u Zhejiangu, i trajaće 52 nedelje.

Aktivnosti koje se obavljaju na praksi su raznovrsne i omogućavaju strudentu da ispolji svoju kreativnost na najbolji način. U te aktivnosti spadaju istraživanje tržišta, online prodaja, pružanje dodatnih informacija stranim kupcima, pomaganje u dizajniranju proizvoda, kao i mogućnost poslovnih putovanja. Tokom trajanja prakse imaćete priliku da upoznate duh i tradiciju Kine i da steknete iskustvo u internacionalnom okruženju. Mesečna plata iznosi 640$ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka zemlje u kojoj ste na praksi.

Pored Kine, imate priliku da obavljate stručnu praksu i u Mađarskoj i Nemačkoj. Ukoliko želite da se više informišete o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavite se direktno na sledećem linku i bićete kontaktiran u roku od 48h. PRIJAVITE SE!

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime