Pet novih naslova i dva događaja u Sinepleksu

0
683

Ove nedelje na repertoar bioskopa Sinepleks stiže pet novih naslova i dva događaja.

„Gučijevi“ – Kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, vidimo šta ime znači, koliko vredi i dokle će porodica ići, radi kontrole. U glavnim ulogama gledamo nagrađene Oskarom Al Paćina, Džareda Leta, Lejdi Gagu, Džeremija Ajronsa i nominovanog za ovu prestižnu nagradu Adama Drajvera. Režiju potpisuje Ridli Skot.

Ladies night događaj u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu zakazan je za četvrtak, 25. novembar od 20 časova uz poklone partnera i piće dobrodošlice.

,,Enkanto: Magični svet“ SINH – Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći isceljenja, svako dete, osim jedno – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice. U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su Isak Šabanović. Zlata Numanagić. Leontin Vukomanović, Ivona Rambosek, Dubravko Jovanović, Marko Marković, Ana Vučić i Irina Arsenijević.

Porodični dan uz najnoviju Diznijevu sinhronizovanu avanturu u nedelju 28. novembra od 12 do 17 časova uz poklon poster za sve mališane.

,,Alin“ – Film koji prati životnu priču legendarne kanadske zvezde “Aline Dieu”. Popularna pevačica je odrasla okružena muzikom. Upoznaje muzičkog producenta pod imenom Gui-Klod, koji želi da napravi zvezdu od Aline. Zajedno će promeniti svet muzike. U glavnim ulogama Valérie Lemercier, Carole Weyers i Maynard Bagang.

,,Isterivači duhova: Nasleđe“ – Od reditelja Džejsona Rajtmana i producenta Ivana Rajtmana stiže sledeće poglavlje iz originalnog univerzuma Isterivači duhova. U filmu Isterivači duhova: Nasleđe, kada samohrana majka i njeno dvoje dece stignu u mali grad, počinju da otkrivaju povezanost sa originalnim isterivačima duhova i tajno nasleđe koje je njihov deda ostavio za sobom. Scenario za film su napisali Gil Kinan i Džejson Rajtman.

,,Iza rešetaka“ – Priča prati lukavog prevaranta koji beži od plaćenog ubice. Osmišljava šemu kako se sakriti u policijskoj stanici u malom gradu – ali kad se ubica pojavi na stanici, novi nesrećni policajac nađe se, ni kriv ni dužan, na nišanu… Džerard Batler i Frenk Grilo su dvojac koji garantuje akciju do samog kraja.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime