Pet novih filmova i tri događaja u Sinepleksu

0
275

Ove bioskopske nedelje, od 22. do 28. septembra, posetioce bioskopa CIneplexx BIG Kragujevac očekuje bogat repertoar sa pet novih naslova i tri događaja:

„Ala je lep ovaj svet“ – Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije ,,Šetnja sa lavom” . Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, te Una intervjuiše Batu u njegovom stanu. Posle napetog intervjua, sukoba i razbuktalih strasti, plin eksplodira i stan odleti u vazduh. Njih dvoje čudom prežive, no, strada Batina komšinica. Inspektor Trišić hapsi Batu zbog nehotičnog ubistva i pokušaja ubistva Une. Bata biva osuđen i dospeva u zatvor, gde pokušava da preživi i vremenom postaje “surovi” kriminalac …

Specijalna projekcija filma „Ala je lep ovaj svet“ u Cineplexx BIG Кragujevac bioskopu – subota, 24. septembar od 20:00 časova

Posetiocima će se pokloniti deo autorske i glumačke ekipe, nakon filma. Uloge u filmu tumače: Andjelka Prpić, Andrija Кuzmanović, Nikola Pejaković, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Branko Vidakovic, Branka Pujić, Tihomir Stanić, Andrija Milošević.

„Ne brini draga“ – Alis i Džek imaju sreće što žive u idealizovanoj zajednici „Viktorija“, eksperimentalnom kompanijskom gradu u kom žive muškarci koji rade za tajni projekat „Viktorija“ i njihove porodice. Društveni optimizam iz 1950-ih koji je zastupao njihov izvršni direktor Frenk – korporativni vizionarski i motivacioni životni trener – usidrio se u svaki aspekt svakodnevnog života u tesno povezanoj pustinjskoj utopiji. Dok muževi provode svaki dan u sedištu projekta „Viktorija“, radeći na „razvoju progresivnih materijala“, njihove žene – uključujući Frenkovu elegantnu partnerku Šeli – provode vreme uživajući u lepoti, luksuzu i razvratu svoje zajednice. Život je savršen, a potrebe svakog stanara ispunjava kompanija. Sve što traže zauzvrat je diskrecija i neupitna posvećenost cilju pobede. Ali kada počnu da se pojavljuju pukotine u njihovom idiličnom životu, otkrivajući bljeskove nečeg mnogo zlokobnijeg što vreba ispod atraktivne fasade, Alisa ne može, a da ne dovede u pitanje šta tačno rade u „Viktoriji“ i zašto.

„Put oko sveta za 80 dana“ – Jednog dana, on upoznaje Fileja, nepromišljenog i pohlepnog žabca, koji želi da se opkladi da će oploviti svet za 80 dana i zaradite 10 miliona školjki u tom procesu. Iskoristivši priliku koju čeka ceo svoj život, da istražuje svet, Paspartu kreće sa svojim novim prijateljem u ludu i uzbudljivu avanturu punu obrta i iznenađenja.

Subota i nedelja, 24. i 25. septembar, rezervisani su za Porodični vikend u Cineplexx BIG Кragujevac bioskopu i animiranu avanturu zasnovanu na nezaboravnom klasiku Žila Verna. Za sve mališane smo pripremili originalni poster iz filma, kao i zanimljive bojanke sa omiljenim junacima.

Za Porodični vikend smo za vas pripremili zanimljive radionice tokom subote i nedelje, 24. i 25. septembra.

„Finikove avanture“ – Ne zna mnogo ljudi da u svakoj kući žive finici – krznena stvorenja koja postoje među ljudima kako bi se starala o čistoći kuće. Finik je mladi pripadnik finika kojeg ne zanima održavanje čistoće, već smišlja načine kako da pravi smicalice drugim finicima. Ali sve se menja kada upoznaje Кristin.

„Кarta za raj“ – Dobitnici Oskara Džordž Кluni i Džulija Roberts ponovo se udružuju na velikom ekranu kao bivši partneri koji se nalaze na zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku da napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili.

Ladies night uz film „Кarta za raj“ u Cineplexx BIG Кragujevac bioskopu – sreda, 28. septembar od 20:00 časova Piće dobrodošlice, sjajni pokloni partnera i komedija koja će vas nasmejati i raznežiti, čekaju na vas.

LEGAZY HAT IT će u Cineplexx BIG Кragujevac bioskopu obradovati najsrećniju damu poklon paketom njihovih fantastičnih proizvoda, a odabrane dame će imati priliku i da dobiju jedan od vaučera za usluge u salonu NUDES.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime