Pet novih filmova i „Top Gun night“ u Sinepleksu

0
261

Na repertoaru Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa ove nedelje se nalaze pet novih naslova i jedan događaj

„Bekstvo sa polja smrti“ – Šest stranaca se budi u polju kukuruza, svaki sa po jednim predmetom pored sebe. Oni i ne znaju da će ovi predmeti biti njihovo jedino sredstvo da se zaštite od predatorskog stvorenja.

„Golijat“ – Francuska, učitelj sporta danju, radnik noću i aktivista; Patrik, opskurni i usamljeni pariški advokat specijalizovan za pravo životne sredine; Matijas, lobista i čovek u žurbi, videće svoje sudbine okrenute naglavačke i isprepletene strašnim činom očajnog farmera.

,,Operacija Minsmit“ – Priča prati dva britanska oficira koji podmeću lažne dokumente na telo mrtvog čoveka i stavljaju ga u neprijateljske vode u nadi da će lažne informacije stići do neprijatelja. Naravno, nisu baš svi u britanskoj vojnoj i obavještajnoj službi uvereni kako će ta varka biti uspešna.

„Potera“ – U ovom jedinstvenom, napetom trileru Džerard Batler tumači lik bogatog preduzetnika Vila Spena, koji svoju, uskoro bivšu ženu Lisu, vozi kod njenih roditelja. Nakon što su se zaustavili na benzinskoj pumpi, Lisa misteriozno nestaje, a Vil će očajnički pokušati da je pronađe, pre nego što bude kasno. Obraća se policiji za pomoć, a detektiv Peterson primoran je da donese odluku da li da mu pomogne ili da ga osumnjiči, jer i Lisini roditelju sumnjaju da bi Vil mogao da bude umešan u njen nestanak.

U trci sa vremenom koja zaustavlja dah, Vil odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i pronađe svoju ženu, po bilo koju cenu. Prateći tragove, ulazi u podzemni svet kriminala, a ključ za rešenje ove misterije mogao bi da bude Nikolas, čovek koji je povezan sa Lisinim roditeljima.

„Top Gan – Maverik“ – Film „Top Gan – Maverik“ biće pretpremijerno prikazan u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu. Neuhvatljivi kapetan Maverik nas ponovo vodi u visine, u vožnji koja će nas ostaviti bez daha i pojačati adrenalin!

U jednom od najočekivanijih nastavaka ikada, Tomu Kruzu pridružuju se Val Kilmer i Ed Haris, koji repriziraju uloge iz prvog dela, a sada su uz njih i Dženifer Koneli, Džon Ham i mnogi drugi.

“We feel the need.. the need for speed!”

Top Gun night u svim Cineplexx bioskopima – sreda, 25. maj od 20 časova

Kultni film ,,Top Gun“ iz 1986. godine konačno je dobio svoj nastavak, a sve one koji s nestrpljenjem očekuju da saznaju šta se desilo sa Pitom Mičelom nakon više od 30 godina, Cineplexx bioskopi pripremili su specijalno TOP GUN VEČE uz film ,,Top Gun: Maverik“, sjajne poklone partnera događaja i sve to uz kviz poznavanja filma i poklon originalni poster filma!

Naši gosti imaće priliku da uz profesionalce provere koliko dobro poznaju prvi deo filma i tako osvoje neke od vrednih poklona koje smo pripremili. Piće dobrodošlice biće sjajna uvertira za nezaboravno veče u svim Cineplexx bioskopima.

Za sjajnu zabavu u Cineplexx UŠĆE, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima pobrinuće se profesionalci Pab Kviza!

U svakom od ovih bioskopa, gosti će, po ulasku u salu dobiti instrukcije za učestvovanje, pravilima i detaljima kviza, od kviz mastera. Kviz na temu poznavanja kultnog filma Top Gun može vas dovesti do sjajnih nagrada koje smo pripremili za vas! Vaše je samo da se udobno smestite u sedišta i u iščekivanju nastavka filma na velikom platnu, sjajno se i zabavite.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime