Pet naselja sutra bez struje

0
919

bez strujeZbog radova na niskonaponskoj mreži (premontiravanje stubova) u vremenu od 9 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Aerodrom (ul. Sušička – deo, Atinska – deo).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (pregled kablovskog RO i priključne kasete)u vremenu od 10 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Stara varoš (TC ugao ul. Kneza Miloša i Karađorđeve).

Zbog radova u 10 kV dalekovodu pravac Svetlić- Jarušice, ogranak za Gornje Jarušice (seče rastinja pored trase dalekovoda) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Čumić – Klenovac, Jakovljevići, Gornje Jarušice.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zamena konzole) u vremenu od 9 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Stara radnička kolonija (ul. Dušana Sretenovića i deo Starine Novaka od 2-40 i 1-17).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime