Pepito pizza osvojila Kragujevac, stiže nova, Napoli pizza

0
6068

napoli

Picerija Pepito nastvalja da prijatno iznenađuje svoje drage sugrađane. Za sve koji su imali zadovoljstvo da probaju neke od proizvoda ove picerije, stižu odlične vesti! Od sada, ponuda je bogatija za još jednu veoma ukusnu picu, koja će vas osvojiti na privi zalogaj. U pitanju je Napoli pizza.

Ukoliko želite da probate nešto novo, nešto ukusno i neodoljivo, onda su proizvodi Picerije Pepito vaš logičan izbor.
Zašto su Pepito pice toliko popularne u Kragujevcu? Zato što se prave od najkvalitetnijih namirnica, uvek svežih, a glavni sastojak svakog Pepito proizvoda je to što se pravi s ljubavlju.

Nova Napoli pizza će definitivno postati vaš prvi izbor u trenucima kada baš ogladnite. Kvalitetan pelat, mocarela, suvi vrat, kiseli krastavčići, kulen, pavlaka i jaje, probudiće sva vaša čula i učiniće svaki zalogaj nezaboravnim.
Ali, ni to nije sve! Posle dobre pice, sigurno ćete poželeti dobar slatkiš, koji će upotpuniti vaše uživanje. Nova palačinka sa vanilom, pomorandžom i šumskim voćem, ostaviće na vas više nego odličan utisak.

Picerija Pepito se nalazi na dobro poznatoj lokaciji, ulica Kralja Milana IV 44, i za sve vas je otvorena od 07h do 24h. Ako nemate vremena da svratite na druženje sa uvek ljubaznim osobljem, u pravom porodičnom ambijentu, onda svoju omiljenu picu možete poručiti putem telefona 063/7700108 ili 034/310092, i u rekordno kratkom roku očekujte picu na vašoj adresi.

O svim aktuelnostim vezanim za Piceriju Pepito možete da se upoznate ako pratite zvaničnu fejsbuk stranicu ili instagram, a tu je zvanični sajt na kome se možete detaljnije upoznati sa pepito menijem.

pica-napoli-palacinka

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime