Partizan na „Čika Dači“

0
972

U osmom kolu Superlige Srbije, fudbaleri Radničkog 1923 dočekuju ekipu Partizana, danas od 16 časova, na „Čika Dači“.

„Crno-beli“ su lideri na tabeli sa maksimalnim učinkom od sedam pobeda, dok su Kragujevčani u seriji loših rezultata, pošto posle dve startne pobede imaju niz od pet mečeva bez trijumfa.

– Čini mi se da uprkos napretku u igri postoji neka psihološka barijera kod samih igrača koja ih sprečava da na pravi način uđu u utakmicu. Tu pre svega mislim na strah od poraza koji je bio i više nego očigledan na nekim prethodnim utakmicama. To je nešto što moramo da eliminišemo u narednom periodu, počev od predstojeće utakmice sa Partizanom. Jasno nam je kakav nas protivnik očekuje, ali ukoliko u utakmicu uđemo hrabro i sa mnogo više samopouzdanja u odnosu na neke prethodne mečeve, možemo se nadati pozitivnom rezultatu – konstatovao je Vladimir Radenković, šef struke kragujevačkog Superligaša.

Desni bek Radničkog, Aleksandar Varjačić, jedan od igrača sa najdužim stažom u klubu, u prošlosti je već imao prilike da ugosti Partizan na „Čika Dači“, ali ovaj meč ima novu draž, posle dugog tavorenja Kragujevčana u nižim rangovima takmičenja.

– Dugo smo čekali na novu priliku da igramo protiv Partizana. Svakako da je to ekipa koja zaslužuje maksimalan respekt, ali mislim uz podršku naših vernih navijača možemo da im pariramo na pravi način. Najvažnije je da eliminišemo bilo kakav vid straha ili treme pred samu utakmicu, da ispoštujemo zahteve šefa struke i potrudimo se da odigramo što je moguće bolje, naravno u skladu sa našim mogućnostima – poručuje Varjačić.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime