Ovaj Kragujevčanin je šetao pistom Dolce & Gabbane

1
5201

Kragujevčanin Petar Rašić sa kojim sam pre nekoliko meseci uradio intervju je opravdao očekivanja i ove godine se našao na reviji visoke mode za Dolce and Gabbana održanoj za vikend 8. i 9. jula zajedno sa još četiri modela iz  modne agencije Fox, u Palermu.

Reč je  o Zoranu Karanu, Aleksi Gavriloviću, Dejanu Obradoviću, Tomi Kovijaniću i našem sugrađaninu Petru Rašiću.
Sva petorica imaju veoma lepe utiske sa revije i navode da im je ovo iskustvo u svakom slučaju dobrodošlo, kako privatno tako i na poslovnom planu. Momci iz Srbije su imali jedinstvenu priliku i čast da rade na ovakvom svetskom i prestižnom događaju.
„Nakon testiranja i pojedinačne inspekcije svih nas, reviju je otvorio Sean O’Pry ljudima iz Srbije poznatiji po spotu „ Blank space” čuvene Taylor Swift.  I pored moje pozitivne treme nakon mog izlaska na scenu osećao sam se kao da sam na vrhu sveta. Jako sam počastvovan što sam bio deo tako velike organizacije i brenda. Veliko hvala mojoj agenciji, kao i prijateljima koji su uz mene i naravno porodica. Nema teksta kojim bih opisao koliko je bilo nesvakidašnje.” – dodaje Petar o  spomenutoj reviji.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime