Otvorene nove kancelarije HTEC Group u Kragujevcu: Mesto za 100 vrhunskih IT inženjera

1
1895

Kompanija HTEC Group pokrenula je tehnološko-razvojni centar u Kragujevcu svečanim otvaranjem kancelarije u kojoj će biti prostora za rad 100 zaposlenih. U pešačkoj zoni, u ulici Kralja Petra I, zaposleni ove kompanije okupili su se ovom prilikom da bi proslavili početak rada u novim, modernim, prostorijama.

Darko Todorović, direktor inženjeringa u HTEC-u, istakao je da je otvaranje prve kancelarije prelomni događaj za funkcionisanje ove kompanije u jednom gradu i važno za stvaranje sinergije među zaposlenima.

“Kultura koja se stvori na početku rada jedne kancelarije je osnov za ono što će se događati u daljem razvoju. Bili smo do sada raštrkani zbog korone i sada je veoma važno da se vidimo i da radimo zajedno u prostoru koji inspiriše. Najbitnije je da vam posao prija, i naravno, ljudi sa kojima radite”, naveo je Todorović.

Srđan Jovanović, VP of People HTEC, naglasio je da kompanija za svoje zaposlene stvara radnu atmosferu u kojoj će moći da kontinuirano napreduju, zahvaljujući vrhunskim projektima i podršci kolega, mentora, kao i posebnih ekspertskih grupa koje su fokusirane na kvalitet tehničkog rešenja te pružaju podršku svim našim timovima.

“U Kragujevcu smo počeli od par zaposlenih, a sada imamo prostorije za stotinjak kolega. Nikad ne bi bili ovde da nismo sebi postavljali nerealne ciljeve. Kada nas pitaju odakle nama hrabrost da se širimo, ja odgovaram da smo mi kompanija koja ne vrednuje samo rezultate već sam proces i to je ono najbitnije. Imamo odlične rezultate u internim anketama zadovoljstva zaposlenih i to je temelj svega što gradimo u ovom trenutku”, kazao je Jovanović.

HTEC Group je kompanija osnovana u Srbiji koja danas ima globalno prisustvo sa sedištem u San Francisku (SAD), regionalnim kancelarijama u SAD-u, Engleskoj, Švedskoj i Holandiji, kao i razvojnim centrima u Srbiji, Severnoj Makedoniji, Sloveniji, Mađarskoj, Rumuniji i Bosni i Hercegovini.   HTEC tim čini preko 1700 stručnjaka koji razvijaju digitalne proizvode i eksperti su u oblasti hardvera i firmvera, pametnih uređaja, data science-a, veštačke inteligencije, skalabilnih cloud platformi i drugim visoko-tehnološkim rešenjima koja korporativnim klijentima omogućavaju da unaprede poslovanje kroz digitalizaciju i razvoj novih proizvoda i usluga. 

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime