Otvorena Ambulanta za fizikalnu terapiju SC “Mladost”

0
4873

sc mladostU sklopu sportske hale “Jezero” i SC “Mladost” otvorena je Ambulanta za  fizikalnu terapiju.

Osnovna karakteristika, a ujedno i prednost usluga Ambulante za fizikalnu terapiju SC Mladost, je individualan pristup pacijentu, kvalitetna i profesionalna usluga u skladu sa standardima u lečenju i prevenciji bolesti.  Po sistemu jedan pacijent-jedan terapeut, sa korisnicima ambulante će raditi Vladimir Radović, viši fizioterapeut, koji već  šest godina radi sa profesionalnim sportistima I klubovima kao što su KK Radnički, RK Radničkii VK Radnički. Radović  je već četiri godine terapeut u Rukometnom savezu Srbije.

Ambulanta nudi niz usluga fizikalne terapije kao što su elektroterapija, terapija laserom, magnetoterapija, medicinska masaža, refleksna masaža stopala i šaka, sve vrste lečenja nakon povreda, tretiranje sportskih povreda, preloma, umanjenje bola i zamora, poboljšanje sposobnosti i funkcionalnosti, lečenje zapaljenja perifernih nerava – išijas ili zapaljenje ramenog živčanog spleta kao i paralize nerva lica, ruku i nogu i polineuropatije, entesite, tendinite, istegnuća mišica, teniski lakat, miogeloze i bolove u ramenu, lopatici ili vratu, lečenje nakon šloga.

Ambulanta raspolaže izuzetnim aparatom koji u sebi objedinjuje elektroterapiju (preko 25 vrsta struje), terapiju laserom, ultrazvučnu kao i magnetnu terapiju. Ovaj aparat je izrađen po visokim standardima, vodećeg nemačkog proizvođača VTL.

Ambulanta će raditi dvokratno,  radnim danima od 10 do 14  i od 18 do 22 sata, a subotom od 10 do 14 sati.

Zdravlje ne predstavlja samo odsustvo bolesti, već i opšte dobro stanje organizma i osećaj spokoja – Ambulanta za  fizikalnu terapiju SC Mladost.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime