Otvoren Cacao Beauty Store

0
3468

cacao

Brend Cacao je od prvog dana pokazao da ima viziju, i da ulaganje u kvalitet donosi rezultate.

Iskorak u poslovanju je sigurno otvaranje Cacao Beauty Store u ulici Kneza Miloša bb u Kragujevcu sa idejom da ponudi proizvode i preparate vrhunskog kvaliteta po veoma pristupačnim cenama.

Nakon četiri godine uspešnog i kvalitetnog poslovanja, velikog broja edukacija, koriščenja najsavremenijih tehnologija i preparata, konstantnog ulaganja u znanje i usavršavanje, što potvrđuje veliki broj zadovoljnih klijenata, odlučili smo da vam obezbedimo mogućnost da kupujete proizvode i preparate koji su vrhunskog kvaliteta u našem Cacao Beauty Store-u. Cilj je da se nastavi težnja ka neprestanom usavršavanju brenda Cacao, a od sada i u oblasti plasiranja vrhunskih kozmetičkih proizvoda i preparata po povoljnim cenama.

cacao-2

U Cacao Beauty Store-u možete pronaći više od 6000 artikala po veoma pristupačnim cenama. Klijentima nudimo široki izbor najkvalitetnijih preparata i ampula za kosu, najfinijih farbi za kosu, preparata za negu ruku, stopala i tela, šminku najpoznatijih proizvođača, popularne lakove za nokte, preparate za negu noktiju, mušku kozmetiku i healthy (zdrav) program, a u okviru njega raznovrsne vitamine i preparate.

cacao-3

Garantujemo da ćete biti zadovoljni širokim asortimanom proizvoda, ljubaznošću našeg osoblja, predivnim ambijentom, veoma pristupačnim cenama zbog kojih ćete uživati tokom svake kupovine.

cacao-4

Očekujemo vas u našem prvom maloprodajnom objektu, i sigurni smo da ćemo zahvaljujući vašem poverenju koje svakodnevno iznova stičemo, nastaviti širenje brenda Cacao uz održavanje dobro poznatog kvaliteta.

Radno vreme:
Ponedeljak-petak 08:00 – 21:00
Subota 08:00 – 18:00
Nedelja 08:00 – 14:00

cacao-5

 

cacao-6

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime