Otvaranje zimske sezone OberKnez-a! Elegantni spoj tradicionalnog i modernog

0
4747

U sredu, 13. septembra, ljubitelje dobre hrane, pića, opuštenih večernjih izlazaka očekuje otvaranje zimske sezone OberKnez-a. Bina Obera za otvaranje biće rezervisana za virtuoza na gitari, Milana Marinkovića Šefa. Iz ovog bara najavljuju vrhunski dnevni program kao i večernju organizaciju živih svirki – 5 dana u nedelji.

Da Vas podsetimo – OberKnez se nalazi u zdanju koje datira još iz pretprošlog veka, kao jedna od nastarijih građevina starog Kragujevca, u samom centru grada, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 65.

Svojim unikatnim dizajnom, raznolikom ponudom i atmosferom, OberKnez u sebi savršeno spaja tri elementa – restoran, lounge bar i mesto za noćno uživanje.

OberKnez predstavlja mesto na kom u jutarnjim časovima možete popiti Vašu omiljenu kafu, prelistati jutarnju štampu i prepustiti se čarima užurbanog Kragujevca.

Pažljiv izbor mejnstrim i haus muzike pretvoriće vaše popodnevno druženje sa prijateljima, počešljavanje aktuelnih tema, uz omiljenu hranu i piće, u potpuno novo iskusktvo.

Enterijer ovog mesta podređen je podizanju vašeg raspoloženja – topao, prijatan i na veoma lep način i bez kompromisa koketira sa luksuzom. Dominira drvo u kombinaciji sa mnoštvom detalja, tu su i fotografije nekadasnjeg Kragujevca od kojih svaka krije neku svoju priču.

OberKnez se transformiše od svetlog i neformalnog tokom dana, do elegantnog i romantičnog u večernjim satima.

Što se muzike tiče, za svakog će biti po nešto. U zavisnosti od ukusa svako će moći da odabere dan u nedelji koji najviše odgovara njegovom žanrovskom usmerenju.

Cela postavka ovog mesta je veoma originalna prožimajuci duh starog i urbanog grada i kao takva učiniće da OberKnez postane sastavni deo svakog vašeg izlaska.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime