Otvara se OberKnez: Elegantni spoj tradicionalnog i modernog (FOTO)

1
11447

U zdanju očuvane lepote prošlih vremena i duha, koje datira još iz pretprošlog veka, kao jedna od nastarijih građevina starog Kragujevca, u samom centru grada, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 65, nalazi se OberKnez – mesto koje definitivno predstavlja pravo osveženje ugostiteljske ponude grada.

OberKnez nudi sve ono što prija ljudima i današnjem brzom ritmu života. Radno vreme ovog bara, kapaciteta 100 gostiju, biće od 8 do ponoći, vikendom sat duže.

Svojim unikatnim dizajnom, raznolikom ponudom i atmosferom, OberKnez u sebi savršeno spaja tri elementa – restoran, lounge bar i mesto za noćno uživanje.

OberKnez predstavlja mesto na kom u jutarnjim časovima možete popiti Vašu omiljenu kafu, prelistati jutarnju štampu i prepustiti se čarima užurbanog Kragujevca.

Pažljiv izbor mejnstrim i haus muzike pretvoriće vaše popodnevno druženje sa prijateljima, počešljavanje aktuelnih tema, uz omiljenu hranu i piće, u potpuno novo iskusktvo.

Enterijer ovog mesta podređen je podizanju vašeg raspoloženja – topao, prijatan i na veoma lep način i bez kompromisa koketira sa luksuzom. Dominira drvo u kombinaciji sa mnoštvom detalja, tu su i fotografije nekadasnjeg Kragujevca od kojih svaka krije neku svoju priču.

Gosti različitih afiniteta, vrhunsko zadovoljstvo upoznaće baš u ovom baru.

OberKnez se transformiše od svetlog i neformalnog tokom dana, do elegantnog i romantičnog u večernjim satima.

Bar nudi vrhunsku ponudu koktela, vinskih etiketa i žestokih pića. Što se muzike tiče, za svakog će biti po nešto. U zavisnosti od ukusa svako će moći da odabere dan u nedelji koji najviše odgovara njegovom žanrovskom usmerenju. Cela postavka ovog mesta je veoma originalna prožimajuci duh starog i urbanog grada i kao takva učiniće da OberKnez postane sastavni deo svakog vašeg izlaska.

Osoblje će se truditi da svojim znanjem i umećem održi uslugu na najvećem nivou i učini vam boravak u njemu prijatnim.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime