Osnovano Udruženje građana „Nova snaga“

2
4363

Nova snaga logoU Kragujevcu je osnovano Udruženje Nova Snaga, čiji je cilj stvaranje boljih uslova za život, rad i obrazovanje građana Kragujevca.

Nakon formalne registracije udruženja u Agenciji za privredne registre i definisanja ciljeva, osnivači su odlučili da je vreme da se nova organizacija predstavi građanima Kragujevca.

„Nova snaga“ baviće se poboljšanjem uslova života u Kragujevcu, udruženje ima svoj polaritet: sa jedne strane – mlade, vredne, ambiciozne i obrazovane ljude, a sa druge strane – starije, iskusne i ostvarene ljude, koji su spremni da sve svoje ljudske resurse, znanja i veštine stave na raspolaganje nastavku razvoja grada i njegovog okruženja.

– Okupili smo se oko jedne ideje da radimo, pohvalimo dobro, iskritikujemo loše. Otvoreni smo za sve građane koje žele da pomognu pa makar i idejom, koji imaju viziju da promene nešto, a mi ćemo ih podržati logistikom, volonterima i našom željom da Kragujevac učinimo boljim mestom za život svih nas” – rekao je predsednik Nove Snage, Nikola Nešić u svojoj uvodnoj reči.

U ovom Udruženju ističu da svojim delovanjem žele da istaknu tradicionalne ljudske vrednosti, koje se baziraju na uzajamnom poštovanju, poverenju, ljubavi i lepom ponašanju.

– Sve informacije o našem radu će biti javno dostupne. Ako želimo nešto da promenimo onda moramo to sami. Moramo da se podignemo, da radimo, gradimo i napredujemo u svakom smislu. Nova Snaga je  u svima nama – dodao je predsednik novoosnovanog udruženja Nova Snaga.

Više informacija o aktivnostima i ideji „Nove snage“ možete dobiti na web sajtu www.novasnaga.rs .

2 KOMENTARI

  1. U pravu si Dragane, skinuće kako si rekao “metuzalema”, a zameniće ga grobar!! Na sve načine hoće da dođe do vlasti, pa ne bi me cudilo da iza svega ovoga stoji neka vec postojeca politicka opcija

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime