Osnovan Gradski odbor Stranke slobode i pravde

1
5839

U Kragujevcu je danas osnovan Gradski odbor Stranke slobode i pravde. Predsednik odbora je Dalibor Jekić, a potpredsednici su Milena Stanković i Obrad Turković.

Kako je saopšteno, Gradskom odboru Stranke slobode i pravde Kragujevac, građani i njihov kvalitet života su na prvom mestu.

“Zato ćemo se u narednom periodu zalagati za krucijalno bitne stvari koje će znatno poboljšati život stanovnika Kragujevca.

Naši prioriteti biće izgradnja gradske bolnice, proširenje broja vrtića kao i izgradnja obilaznica oko grada kako bi se rasteretio saobraćaj. Želimo da stvorimo klimu povoljnog poslovnog ambijenta za investicije, kao i da radimo na podsticajnim sredstvima za preduzetništvo.

Zalagaćemo se za osnivanje garantnog fonda Šumadije, ali i rekonstrukciju dve izuzetno bitne dvorane Šumadija i Pionir, čime bi se i sam grad uzdigao na kulturnoj mapi Srbije. Kragujevac kao grad automobilske industrije zaslužuje muzej automobila što je još jedan u nizu naših planova. Borba za slobodne lokalne medije i transparentnost u radu lokalne samouprave biće deo našeg fokusa, dok je rad na tome da se građani oslobode straha i da zajedno sa nama krenu u promene naš imperativ.

Ne želimo da više ikada životi stanovnika Kragujevca zavise od članske karte i volje političkih moćnika. I zato je naš cilj da vratimo stari sjaj našem gradu, jer Kragujevac mora da bude lokomotiva razvoja Šumadije, a da se Kragujevčani ponose svojim gradom”, poručili su iz SSP.

1 KOMENTAR

  1. “Naši prioriteti biće izgradnja gradske bolnice, proširenje broja vrtića kao i izgradnja obilaznica oko grada kako bi se rasteretio saobraćaj. ”
    Ovaćavaju nešto što je već u planu da se izgradi, dajte nešto novo građanima kako bi ih vi kao nova-mala stanka zainteresovali.
    Kao na primer ovo, rekonstrukciju dve izuzetno bitne dvorane Šumadija i Pionir, muzej automobila .
    Bez pljuvanja i prepucavanja sa ostalim strankama je jedino što može da vas razlikuje od ostalih

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime