Održano klupsko takmičenje Plivačkog kluba Radnički (FOTO)

0
2809

Održano klupsko takmičenje Plivačkog kluba RadničkiNa zatvorenom bazenu Sportskog centra Park, održano je zimsko klupsko takmičenje Plivačkog kluba Radnički. Uz sjajnu atmosferu i učešće preko 300 malih plivača sve je proteklo u najboljem redu. Za to su se pobrinula i dva Deda Mraza od kojih je jedan imao i ulogu vrhovnog sudije i startera, dok je drugi najbržima podelio više od 100 medalja. Svim članovima Plivački klub Radnički je podelio novogodišnje paketiće.

Izvanredna trenerska ekipa, na čelu sa Igorom Beretićem, je fantastično iznela organizaciju ovog događaja. Treneri i sudije, sa simpatičnim novogodišnjim kapama, doprineli su da se klupsko takmičenje pretvori u lepo druženje, a ujedno i daju motiv deci da tokom naredne godine budu uspešniji.

– Veliku zahvalnost na pomoći pri realizaciji ove manifestacije dugujemo ljudima iz SC Park. Nama, koji smo organizovali takmičenje, ovaj događaj je predstavljao vrhunsko zadovoljstvo koje se svakako videlo i u očima svakog mališana koji je to veče bio deo Radničkog. Posebne čestitke za učešće na klupskom takmičenju i osvajanju medalje upućujemo Uni Stojanović – rekao je tehnički sekretar kluba Nikola Mirković.

[wzslider autoplay=”true” lightbox=”true”]

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime