Održan Sajam stipendija

0
1827

“Izaberi stipendiju po svojoj meri”, slogan je 8. po redu Sajma stipendija, koji je danas održan na Pravnom fakultetu u Kragujevcu.

sajam-stipendija

Studenti Univerziteta u Kragujevcu i ove godine su bili u prilici da se informišu o stipendijama i programima za usavršavanje u inostranstvu, aktuelnim konkursima za programe mobilnosti i uslovima prijavljivanja, kao i o mogućnostima za volontiranje i obavljanje stručne prakse.

Manifestacija, koju tradicionalno organizuje Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata, izazvala je veliku pažnju potencijalnih stipendista.

Među izlagačima na sajmu bili su Univerzitet iz Milana, Francuski institut u Srbiji, Tempus fondacija i Međunarodni akademski centar.

Nakon sajma stipendija predstavnici Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata narednih dana posetiće akademce koji studiraju na 12 fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Na sajmu su, takođe, predstavljeni i programi razmene studenata, kao i internet portali namenjeni usavršavanju mladih.

Na ovoj manifestaciji su učestvovale i lokalne kancelarije međunarodnih studentskih organizacija koje su aktivne na kragujevačkim visokoškolskim ustanovama.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime