Održan „Pirat open“

1
2959

plivanjeJuče je na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“ održan Međunarodni plivački miting „Pirat open“, u organizaciji Plivačkog kluba „Pirat“.

Ovo takmičenje okupilo je 435 plivača iz 22 kluba, a najbolji je bio domaći Pirat, sa 2662 boda, ispred Radničkog (1467), Dubočice (1420) i PK Foka (706), dok je Delfin bio 15. sa 266 boda. Pirat je osvojio i najviše zlatnih medalja – 30, Dubočica 19, Foka 11, a Radnički pet.

U apsolutnoj konkurenciji najbolja takmičarka bila je Đurđa Tošić iz Pirata, a najbolji plivač Lazar Lekić iz paraćinske Crnice.

Članice Foke, Ljubica Belić i Dunja Mihajloviće, bile su najbolje među plivačicama uzrasta od devet, odnosno deset godina, dok su takmičarke Pirata, Anja Stević i Đurđa Tošić, trijumfovale u poretku dvanaestogodišnjakinja i četrnaestogodišnjakinja. Među dečacima, istakao se David Tucaković iz Pirata, prvoplasirani kod plivača uzrasta od 16 do 17 godina.

Pored srpskih plivača, učestvovao je i Boris Destolianov, kao predstavnik bugarskog GD Sporta.

1 KOMENTAR

  1. Kakav Medjunarodni miting,smesno!Cista otimacina para od organizatora mitinga.Da malo pripune svoj budzet a da roditeljim izvucu jos koji dinar iz dzepa.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime