Održan novogodišnji prijem u Skupštini grada

1
894

ak8a6i1q-copy

U Skupštini grada juče je priređen tradicionalni novogodišnji prijem kom su prisustvovali predstavnici privrede, politike, Vojske, javnih preduzeća, kulturnog života, gradske uprave, odbornici i predstavnici medija.

– Čast je i zadovoljstvo kada na jednom mestu okupite sve ljude koji su najznačajniji za funkcionisanje grada Kragujevca. Vaše prisustvo na neki način predstavlja i priznanje za sve ono što je grad Kragujevac i lokalna samouprava na čelu sa gradonačelnikom Radomirom Nikolićem uradila u proteklih godinu dana. Godina za nama je bila jako teška, puna izazova i teških odluka, u kojoj smo uspeli da obezbedimo finansijsku stabilnost našem gradu. Doneli smo odluku o kreditnom zaduženju, koje u finansijskom smislu stavlja grad Kragujevac na noge – rekao je Miroslav Petrašinović predsednik Skupštine grada.

On je dodao da očekuje da će naredna godina biti još uspešnija.

– Ova je bila dobra godina, stvoreni su preduslovi da naredna bude još uspešnija. Naporno smo radili. Mi znamo da ovaj posao vredi obavljati, znamo da ovaj grad zaslužuje bolju i lepšu budućnost i mi smo tu da je stvaramo. To je naša obaveza prema Kragujevčanima – istakao je Petrašinović, čestitajući nastupajuću 2017. godinu.

1 KOMENTAR

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime