Održan humanitarni koncert “Sugrađani srcem za Sanelu”

0
926

U bašti restorana “Kvart” u Velikom parku organizovan je humanitarni koncert “Sugrađani srcem za Sanelu” za prikupljanje sredstava za lečenje Sanele Trifunović, koja je posle trećeg porođaja obolela od mišićne atrofije.
Za terapiju matičnim ćelijama u Turskoj potrebna je oko 22 hiljade evra, a do sada, kroz fondaciju “Budi human” skupljeno je oko 3.000. Prva terapija je zakazana za 5. maj.
bašti restorana Kvart u Velikom parku organizovan je humanitarni koncert ’’Sugrađani srcem za Sanelu’’ za prikupljanje sredstava za lečenje Sanele Trifunović, koja je posle trećeg porođaja obolela od mišićne atrofije. Za terapiju matičnim ćelijama u Turskoj potrebno je 22 hiljade evra, a do sada, kroz fondaciju ’’Budi human’’ skupljeno je oko 3 hiljade. Prva terapija je zakazana za 5. maj.

Humanitarnu manifestaciju podržao je gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić koji je sa građanima razgovarao i na temu razvoja grada i participaciji stanovnika u tome.

Biljana Stošić Ilić načelnica Šumadijskog okruga, kazale je rekla da iako je malo vremena za skupljanje novčanih sredstava, Kragujevčani su uvek bili humani i solidarni.

“Ovo je prava prilika da još jednom pokažu svoje veliko srce, jer u životu sve se može da nadoknaditi osim vremena”, rekla je Stošić Ilić.

Pod pokroviteljstvom grada organizatori humanitarnog koncerta su Veliki narodni orkestar Nenada Milanovića – Pegija, “Kraguji”, “Srna”, KUD “Dukati”, Milan i “Kragujevčani”, NVO “Posle kiše”, Maja M. Lazarević, dr Gordana Đokić, direktorka sa kolektivom Hitne pomoći. Učešćem u programu građani su mogli da naruče pesmu za svoju dušu i plate je donacijom za lečenje mlade Kragujevčanke.

Inače, broj za Sanelino lečenje je SMS 1012 na 3030.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime