Odigrana humanitarna utakmica za Julijana (FOTO)

0
2632

DSC_7909 copy

Juče je, na stadionu „Čika Dača“, odigrana humanitarna fudbalska utakmica između Zvezda estrade i fudbala, na kojoj je prikupljeno oko 130.000 dinara za lečenje mladog košarkaša Julijana Bogdanovića.

Kako bi ekipe bile malo uravnoteženije, nisu striktno podeljene prema profesiji.

Za Zvezde estrade nastupili su: Kira Radovanović, Radiša Urošević, Dr Igi, Ljuba Lukić, Boško Đurovski, Boban Prodanović, Marinko Rokvić, Ivan Gavrilović, Dražen Dukić, Aleksandar Mijatović, Miodrag Anđelković, Marko Mićović, Stefan Petrušić, Ivan Nešković, Miloš Vranić i Raško Kostić. Selektor je bio Ljupko Petrović, a na klupi mu je pomagao Miša Mijatović.

Za Zvezde fudbala igrali su Marko Kostić, Nenad Vanić, Zoran-Bata Mirković, Nemanja Tomić, Ivan Tomić, Saša Mićović, Vlada Milojević, Žarko Đurović, Dragiša Binić, Dejan Milovanović, Dimitrije Stojanović, Neša Korać i Neško Milovanović. Selektor: Ljubiša Tumbaković.

Da su vremenski uslovi bili pogodniji, verovatno bi se na kragujevačkom stadionu okupilo više nego 600 prisutnih gledalaca, a ni veliki pljusak nije pokvario utisak.

Zvezde fudbala slavile su 5:1, a pogotke su postigli Vanić, Binić, N. Tomić, N. Milovanović i Korać, dok je počasni gol za poraženi tim dao A. Mijatović.

Podsetimo, Julijana je u oktobru prošle godine brutalno pretukla grupe huligana u pokušaju da zaštiti svog druga i tom prilikom zadobio je tešku povredu desnog oka. Od tog momenta počinje njegova borba da povrati vid. Do sada je imao jednu operaciju oka u Rusiji a pred njim su još četiri operacije od kojih svaka košta 4.000 evra.

FOTO: Igor Lazarević

DSC_7888 copy DSC_7893 copy DSC_7894 copy DSC_7896 copy julijan bogdanovic (2) DSC_7903 copy DSC_7905 copy

 

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime