Od srca za Kragujevac! Specijalna SBB akcija za nove i postojeće korisnike

0
4790

Povodom velikog jubileja, 20 godina kompanije koja je nastala u Kragujevcu i iz koje je izrasla vodeća telekomunikaciona i medijska kompanija u Jugoistočnoj Evropi – United Grupa, SBB pokreće veliku akciju za sve Kragujevčane.

U prodajnim mestima na adresi Bulevar Kraljice Marije 54 B ili Kralja Petra Prvog 18 u Kragujevcu, SBB je obezbedio specijalne akcije kako za nove, tako i postojeće korisnike.

Svi oni koji još uvek nisu SBB korisnici, mogu da iskoriste akciju EON paketa sa televizijom, internetom i telefonijom i EON paketa sa televizijom i internetom 12 meseci po 1 dinar. Postojeći SBB korisnici mogu da saznaju više o pogodnostima koje ih čekaju u najbližem prodajnom mestu.

Ne zaboravljamo odakle smo počeli. Kragujevac je bio prvi grad u kome je SBB pružao usluge, a danas to činimo u 35 gradova u Srbiji. Konstantno se trudimo da ulažemo u lokalnu zajednicu – sponzori smo sportske hale Jezero, obezbedili smo našu mrežu i servise za KC Kragujevac, donirali park za decu, zasadili skoro 1.000 stabala u akciji pošumljavanja i na tome se ne zaustavljamo. Sada Kragujevčanima koji posete naše prodajno mesto nudimo i jedinstveno EON iskustvo i ekskluzivni TV sadržaj po specijalnim uslovima,“ rekla je Slađana Radivojević, regionalna menadžerka prodajnih mesta.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime