U četvrtak konkurs za načelnike uprava

0
1236

Odlukom Gradskog veća u četvrtak 22.novembra u dnevnom listu ”Danas” i nedeljnim novinama ”Kragujevačkim” biće objavljen javni oglas za načelnike Gradske uprave za budžet i poreske prihode i Gradske uprave za poslove lokalne samouprave i opšte uprave.

Konkurs će biti otvoren osam dana.

Na današnjoj sednici Gradskog veća formirana je i Komisija za izbor kandidata za načelnike gradskih uprava koja će imati rok od deset dana da između prijavljenih kandidata izabere i predloži Gradskom veću dva kandidata za ove funkcije. Komisiju čine gradonačelnik Veroljub Stevanović, zamenik gradonačelnika Nebojša Zdravković i članovi Gradskog veća-Nebojša Vasiljević, Zoran Todorović i Zoran Prokić.

Načelnici dve nove gradske uprave biće  postavljeni na ove funkcije od 1.januara 2013.godine i time se ulazi u kompletnu organizaciju i start te dve nove gradske uprave. Za konkurisanje postoje opšti i posebni uslovi. Za načelnika Gradske uprave za budžet i poreske prihode može konkurisati diplomirani ekonomista sa 5 godina radnog iskustva sa položenim stručnim ispitom. Isti uslovi, uz to da je kandidat diplomirani pravnik, važe i za onoga ko konkuriše za načelnika Gradske uprave za poslove lokalne samouprave i opšte uprave.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime