Objavljen konačan spisak izabranih popisivača

0
869

Republički zavod za statistiku objavio je konačan spisak izabranih popisivača za rad u Popisu stanovništa, domaćinstava i stanova 2022. godine.

Konačan spisak izabranih popisivača se može pogledati na zvaničnim sajtovima Republičkog zavoda za statistiku  i POPIS2022. i na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca u delu POPIS2022, kao i na oglasnoj tabli organa grada Kragujevca.

Izabrani popisivači su u obavezi da najkasnije do 21. septembra do 16 časova unesu dodatne podatke, neophodne za izradu ugovora o angažovanju na linku objavljenom na zvaničnom sajtu Republičkog zavoda za statistiku.

Svi popisivači će telefonom/i mejlom biti obavešteni o terminu dolaska u prostorije Popisne komisije radi potpisivanja ugovora i preuzimanja opreme i materijala za rad. Prilikom dolaska na potpisivanje ugovora popisivači treba da donesu jednu fotografiju dimenzija 3,5 cm x 4,5 cm radi izrade identifikacione kartice.

Kandidati koji su završili obuku ali nisu izabrani za rad u Popisu 2022. smatraju se rezervnim popisivačima i po potrebi mogu biti naknadno pozvani.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime