Novogodišnji prijem gradonačelnika

0
1418

radomir nikolic

Gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić priredio je tradicionalni novogodišnji prijem za predstavnike javnog, političkog, privrednog i kulturnog života Grada, predstavnike medija i saradnike.

I ove godine prijem je bio skromno obeležen u skladu sa finansijskom situacijom. U svom obraćanju gradonačelnik Nikolić je rekao da je čitava 2015. godina bila posvećena rešavanju problema.

– Sa godinom se oprašta svođenjem računa. Svi pokušavaju da prevaziđu loše navike i probleme. U prvim danima Nove godine prave se planovi i razmišlja o tome šta da se promeni i poboljša. Ovo pravilo, međutim, za nas ne važi. Bili smo prinuđeni da ne čekamo 1. januar da bismo sumirali rezultate i razvijali strategije. Činili smo to svakoga dana, jer nismo smeli da gubimo vreme. Nismo imali prava na to. Sa problemima smo se suočavali tokom čitave godine i 2015. posvetili njihovom rešavanju – istakao je Nikolić.

On je dodao da posao nije bio nimalo lak, a nije ni završen i zapravo svakoga dana izgleda kao da je tek počeo.

– Zbog toga mi nemojte zameriti što danas ne želim da brojim uspehe i dobre rezultate, već samo iskreno da se zahvalim na strpljenju i razumevanju vama i svim građanima Kragujevca, koji se nadaju i očekuju bolji život. Naše je da nastavimo naporno i vredno da radimo na tome – rekao je gradonačelnik Nikolić, koji je prisutnima poželeo srećne nastupajuće novogodišnje i božićne praznike, dobro zdravlje, puno uspeha i radosti u životu.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime