Novogodišnji koncert agencije Art Quart u bioskopu Cineplexx

0
1309

Zaledjeno kraljevstvoPovodom prikazivanja najnovijeg animiranog filma “Zaleđeno kraljevstvo” u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza  posetioci će imati prilike da uživaju u koncertu agencije Art Quart u subotu, 28. decembra od 12 časova

Zakoračite u novogodišnje praznike zajedno sa junacima Diznijevog crtaća, klasičnom muzikom i drugim atraktivnim muzičko – scenskim izvođenjima škola iz Trstenika, Vrnjačke Banje i Art Quart škole iz Kragujevcaorganizovanim specijalno za vas.

Volt Dizni studio za animaciju, koji stoji iza hitova „Zlatokosa i razbojnik“ i „Razbijač Ralf“, predstavlja „Zaleđeno kraljevstvo“ predivnu komediju-avanturu. Ana, neustrašivi optimista, krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa pasioniranim planinarom Kristofom i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom kako bi našli njenu sestru Elsu, koja je svojim ledenim čarima zaledila čitavo kraljevstvo Arendela u večnu zimu. Susrešće se sa ekstremnim uslovima, poput onih na Everestu, s mističnim trolovima, i urnebesno smešnim Sneškom po imenu Olaf, ali Ana i Kristof će sa svim tim morati da se izbore kako bi spasili kraljevstvo.

U sinhronizaciji filma „Zaleđeno kraljevstvo“ na srpski jezik učestvovali su Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Ivan Bosiljčić, Jelena Gavrilović, Nikola Bulatović, Stefan Bundalo i Marko Kon, dok režiju potpisuje Jana Maričić.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime