NOVO U KRAGUJEVCU! TEGLA`S: Brza hrana na zdrav način

3
4568

I brza hrana može da bude zdrava. U to su uvereni u nedavno otvorenoj TEGLA`S radnji u Kragujevcu.

U centru grada, Višnjićevoj ulici, između stare i nove pošte, očekuje vas prava oaza zdravih obroka spakovanih u tegle.

Ideja je nastala pre tri godine u Novom Sada, brzo se proširila na Beograd, a TEGLA`S je odnedavno dostupan i Kragujevčanima. Misija je promocija zdravog načina života, koji podrazumeva i kvalitetne obroke, kakvih je na pretek u TEGLA`S radnjama.

Nude se tri velika menija, za svakoga ponešto. Doručak energetski obrok gde se posebno izdvajaju pinacolada i banana bomb, salate koje sadrže uvek samo probrane sastojke poput onih sa nazivom Picant ili Bacon, a tu su i za sladokusce – kolači u tegli: malina, choco cake, nugat i mnogo drugih.

Navratite u TEGLA`S i saznajte zašto kažu da samo najbolje salate zaslužuju teglu.

3 KOMENTARI

  1. Sta uradi instagram od ljudi u Srbiji. Konacno su malo progledali dalje od svog sela. Kad se samo setim, pre samo par godina, licili smo na neku africku koloniju. Bitno je da se dobro pije i jede, da je sve nasminkano i da svetli bojama Evrope. Mozda bi mogli malo na “instagramu” obrazovanje, politiku i kulturu da pregedavate. Dzaba nam fensi restorani, kada i dalje glasate polupismene, pljutete po ulici, i mislite da vas mrzi ceo svet (tek onako iz dosade).

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime