Novine u vrtiću Akvica: produženi boravak i logoped

0
1526

Sa velikom zadovoljstvom Vrtić Akvica koji radi po prilagođenom Montesori programu predstavlja svim kragujevčanima novine koje kreću sa realizacijom u septembru mesecu.

Prvi i jedini vrtić koji radi i posle podne
Predškolska ustanova Akvica je prvi i jedini vrtić u gradu koji je odgovorio svim potrebama roditelja i dece time što će od septembra meseca omogućiti celodnevni boravak dece uzrasta od 3 – 7 godina.

Mališani, polaznici ove predškolske ustanove moći će da borave u vrtiću do 19 časova. Na ovaj način Vrtić Akvica je izašao u susret roditeljima koji su radno angažovani u popodnevnim časovima i koji rade po smenama. Broj mesta za ovu grupu dece je ograničen, tako da svi zainteresovani roditelji mogu da se jave nadležnima u predškolskoj ustanovi i obrate za sve informacije kao i za prijavu.

Vrtić Akvica je krojen po meri i potrebi dece i roditelja, shodno tome, u vrtiću će se od septembra meseca realizovati i produženi boravak za decu prvog i drugog razreda, kao i transfer dece od škole do vrtića. U sve ovo su takođe uključena dva obroka. Sa njima će aktivnosti izrade domaćih zadataka i dalje edukacije realizovati učitelji sa iskustvom u radu. Broj mesta je za ovakav vid usluga ograničen i potrebno je na vreme prijaviti dete.

Kako mi saznajemo cena ovakve usluge je ista kao i za decu koja idu u preodnevnim terminima! Pored toga, od septembra meseca logoped Jelena Brkić imaće aktivne svakodnevne radionice sa svim grupama dece u vrtiću.
Cilj radionica je prevazilaženje jezičkih barijera i poteškoća kod mališana.

Vrtić Akvica nalazi se na adresi Avalska 47. Kontakt telefoni: 034/353-486; 065/3534-866

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime