Novi produžetak radova u Koloniji i Erdogliji

2
1521

Po novom Rešenju Gradske uprave za razvoj – Sekreterijata za komunalne poslove, promenjen je termin izmene režima saobraćaja u ulicama Prvoslava Stojanovića, Dimitrija Tucovića, Voje Radića, Laze Marinkovića i Aleksandra Mike Mudrića.

Vremenski period privremene izmene režima saobraćaja po fazama se ponovo definiše zbog preraspodele radova na rehabilitaciji ulice.

Prva faza se produžuje i važi do 26. oktobra, a druga faza se pomera od 27. oktobra do 25. novembra.

2 KOMENTARI

  1. Šta reći? Prosto je neverovatno. Ko rukovodi onako nesposobno i neodgovorno radove? Ono što oni rade mesecima tj. Ne rade. U normalnim zemljama to bi odavno bilo gotovo. Jednog dana urade prilaze i sve povaljsju dobro. Pomisli čovek evo kreću sa asfaltiranjem. Medjutim sutra sve to po dijagonale raskopaju…. Sve su što je za obnovu porušili odjednom. Nemamo gde da se parkirao mesecima već. Da su uzeli da rade oko zgrada parcijalno a ovako sve srušeno, uništeno i mesecima čekamo. Ko će za ovo da odgovara i da li će odgovarati. Dokle više da nesposobni vode ovaj grad i državu.

  2. Ovo zaista nema nikakvog smisla. Mesecima prekopavaju iznova i iznova…..CETIRI MESECA NEMA PRILAZA ZA VISE OD 7 ZGRADA..ILI TI ZA VISE OD 2 HILJADE STANARA.PRAVA KALJUGA. ZAMISLITE KAKO JE INVALIDIMA?????? NIKO NE ODGOVARA ZA OVAJ JAVASLUK….

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime