“Novi Lideri” stižu i u Kragujevac

0
1579

DSC_1373Studentska organizacija „AIESEC“ već devet godina za redom organizuje projekat „Novi Lideri“. Ovim projektom AIESEC teži jačanju liderstva širom Srbije kod svakog mladog čoveka, sa ciljem da ih motiviše da budu agenti pozitivnih promena u svom okruženju. Ideja je poći od mladih i inspirisati ih da razmišljaju na proaktivan način i da pokreću inicijative. Projekat je, i ove godine, podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Ovogodišnji „Novi Lideri“ će se realizovati pod temom „Mladi kao pokretači pozitivnih promena ili samo nemi posmatrači“ i sastojaće se iz dva dela: Konferencije Novi Lideri, koja će se održati u Beogradu 13. i 14. novembra u prostorijama Narodne banke Srbije i Lead Up-ova, događaja koji će se dešavati tokom oktobra u 15 gradova širom Srbije, među kojima se nalazi i Kragujevac.

Lead Up u Kragujevcu najavljen je za 23. oktobar, kada će pred mladima Kragujevca govoriti lideri iz te lokalne zajednice ili okruženja, a to su Vojin Vasović, Dušan Obradović i Nenad Tanasijević. Govornici će podeliti sa mladima sopstvene liderske priče, iskustvo i lične izazove na putu ka uspehu.

DSC_0911

Ovom prilikom, pozivamo sve zainteresovane mlade, koji žele da prisustvuju ovom događaju, koji će se održati 23. oktobra, sa početkom u 15 časova na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, da popune prijavu koja se nalazi na sledećem linku.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime