NOVI Cacao Beauty Center objekat je tvoja šansa – zaposli se i napreduj!

0
3406

Usled povećanog obima posla i težnje ka napredovanju, koja je oduvek odlikovala CACAO BEAUTY CENTAR, potrebno je proširenje tima salona u Kragujevcu.

U nastavku ćete naći uslove konkursa za zapošljavanje, ali, pre toga, želimo da znate šta CACAO BEAUTY CENTAR planira.

“Naime, uvek smo veliki deo pažnje posvećivali uređenju naših objekata i kvalitetu aparature i materijala sa kojima radimo, a sa ciljem zadovoljstva kako naših klijenata, tako i zaposlenih. Smatramo da vredimo i da smo uspešni samo ukoliko su obe strane zadovoljne. U skladu sa tim, na našoj staroj, dobropoznatoj lokaciji u Kragujevcu, otvorićemo novi objekat. Objekat koji će karakterisati moderan, kvalitetan prostor vrhunskog dizajna enterijera, ali isto tako i vrhunskih uslova rada. Novi objekat će sadržati veći broj prostorija sa svim uslovima za komforan rad, posebne prostorije za zaposlene i prečišćivače vazduha. Cacao Beauty Center će odisati novom energijom, čiji deo možete postati”, navode iz CACAO BEAUTY CENTRA.

Ukoliko ste zainteresovani prijavu možete poslati za sledeću poziciju:

KOZMETIČAR/ESTETIČAR
Mesto rada: Kragujevac

Potencijalni kandidati bi trebalo da poseduju:

Srednju stručnu spremu

Iskustvo iz oblasti usluga koje nudi CACAO BEAUTY CENTAR – manikir, pedikir, depilacija, nadogradnja trepavica, tretmani lica i tela

Odlične komunikacione i organizacione veštine, Informatičku pismenost, Pozitivan stav i želju za napredovanjem!

CACAO BEAUTY CENTAR zaposlenima nudi rad u ekskluzivnom centru sa najsavremenijim aparatima, stalnu mogućnost usavršavanja, napredovanja i edukacija, prijavu radnog odnosa, fiksnu platu uz bonuse po dogovoru.

Radno vreme centra je od 9 do20 časova radnim danima, subotom od 9 do 17.

Od kandidata se očekuje profesionalan pristup poslu, visok nivo odgovornosti, ljubaznosti, tolerancije i zalaganja.

Svi zainteresovani svoj CV mogu poslati na mail posao@cacaobeautycenter.com Ili isti doneti lično u salon na adresu Dr Ilije Kolovića 8, Kragujevac.

Više o CACAO BEAUTY CENTRU možete pogledati na sajtu www.cacao-concept.com.

CACAO BEAUTY CENTAR je deo Cacao Concept-a i posluje u Kragujevcu, Beogradu, Užicu, Zagrebu, Podgorici i Banja Luci i pruža usluge trajne šminke, laserskih/higijenskih tretmana lica i tela, manikira, pedikira, depilacije, lash lift-a, svilenih trepavica. Kompletan spisak usluga koje pruža možete pogledati O V D E.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite vaše ime